Glen
  • Royal Oak, MI
  • United States
Share Twitter
  • Blog Posts
  • Discussions (1)
  • Events
  • Photos
  • Photo Albums
  • Videos

Glen's Discussions

RN300 Display Screen Partially Viewable

Started this discussion. Last reply by Moderator - Raymarine, US Feb 25, 2013. 1 Reply

My right half of my RN300 display screen is blank. No image. The left half shows the images and the device is operational (other than the display screen) I have disassembled the unit and looked for…Continue

Tags: RN300

 

Glen's Page

Gifts Received

Gift

Glen has not received any gifts yet

Give Glen a Gift

Latest Activity

Moderator - Raymarine, US replied to Glen's discussion RN300 Display Screen Partially Viewable
"Welcome to the Raymarine Technical Forum Glen, According to the technician who had been responsible for servicing the RN300 and its sister product, the RC320, the problem that you have described may result from a failure of the display's LCD or…"
Feb 25, 2013
Glen posted a discussion

RN300 Display Screen Partially Viewable

My right half of my RN300 display screen is blank. No image. The left half shows the images and the device is operational (other than the display screen) I have disassembled the unit and looked for any obvious root causes, such as wires disconnected, but nothing was found to be the issue. Does anyone know what electronic component could be defective and affecting the right side of the screen. Or possibly a contact who has a good working knowledge of this model?Thank you!See More
Feb 24, 2013
Glen is now a member of Raymarine Technical Forum
Feb 24, 2013

Profile Information

Models of Raymarine Product(s) Owned or Considering
RN300

Comment Wall

You need to be a member of Raymarine Technical Forum to add comments!

Join Raymarine Technical Forum

  • No comments yet!
 
 
 

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Photos

Loading…
  • Add Photos
  • View All

Latest Activity

Glenn Macdonald replied to Glenn Macdonald's discussion Alarm I can't shut off
"thanks, that's what the problem was "
8 hours ago
Joe replied to Joe's discussion gS MFD Software Update
"This morning I went to our boat and did another System Settings Reset, with the same result as before.  Then I tried again, but this time I did not do a Restore Settings from my SD memory card and instead reset the various system settings…"
18 hours ago
Dave Copeland replied to Dave Copeland's discussion E127 and ST6001
"Sorry for the question, I went back into the old manual and found the term "depth offset" and then searched for that in the new manual.  Thanks again."
19 hours ago
Kevin McIntosh replied to Kevin McIntosh's discussion Configuration capture matrix and s/w locking of Configuration feature request for 'e' Series MFDs
"Moderator ... just a couple of points of clarification please ... further to my s/w version / update inquiry above ... per 'Updating the a, c, e or gS Series MFD Software' and Chapter 6.19 of the User Manual (both v11…"
20 hours ago
Kevin McIntosh replied to Kevin McIntosh's discussion Software Update listings for HD424HD & RS130 GPS
"Moderator ... just a point of clarification please ... further to my s/w update inquiry above, I note the i70 Display has two different s/w packages for e Series MFDs ... from: http://www.raymarine.com/view/?id=3813 there is v6…"
21 hours ago
Derick Sindell replied to Derick Sindell's discussion RL70C - Scanner not responding
"18 inch radome and I have 12 volts at the plug at the radome"
23 hours ago
Bajabum replied to Bajabum's discussion A80229 Radar Cable Bad?
"Thanks. I suspect the damaged area is right at the Raynet connector. I'll probably install an RJ45 then use an RJ45 to Raynet adapter cable."
23 hours ago
Somers replied to Somers's discussion e-series engine alarm - water in fuel
"Hello, Sorry for the delay - here is the associated file once again. As a point of clarity, I think the command line to get this file should be> powering ON all equipment, including the engines performing the following command on the data master…"
yesterday
Craig Davis replied to Craig Davis's discussion AIS Silent mode must be turned off from MFD
"I tested the AIS Silent mode switch with the MFD off and there are two situations that I checked. 1. With the MFD and AIS active, I switched the AIS to Silent using the added switch. It switched to Silent mode as indicated by the blue status LED on…"
yesterday
Craig Davis replied to Craig Davis's discussion Seatalk1 and SeatalkNG, multiple Depth transducers
"1. I reviewed the Nav Table portion of the installation and I do need the 5-way and the Converter. The third STNG port on the 5-way is occupied by the power supply connection. 3. The outcome of the AIS data feed to the VHF radio test was good. The…"
yesterday
Joe replied to Joe's discussion gS MFD Software Update
"I'll try a data reset again and see if that resolves the issue.  I will let you know."
yesterday
Dave Copeland replied to Dave Copeland's discussion E127 and ST6001
"Thank you so much for your detailed response.  I purchased and installed the e127 and it works great.  I have one more question, On my old Raymarine and my backup Garmin I am able to enter an adjustment for the depth that results in the…"
yesterday
Moderator - Raymarine, US replied to Joe's discussion gS MFD Software Update
"Joe, I fully understand the problem which you have described.  As indicated, we have v12.26 running on our systems here in the office and are not experiencing the reported problem.  Hence the problem is specific to your MFDs.…"
yesterday
Joe replied to Joe's discussion gS MFD Software Update
"I'd like to return to my original comment.  Before I uploaded software update v. 12.26, I was able to power down each of my MFDs using the power button and power up the units by using the power button, all as described by…"
yesterday
Stephen Beard posted a discussion

ST4000+ STLK FAIL

The head on my ST4000+ constantly displays the STLK FAIL error message. I have removed the head, compass and tiller arm and have them on a bench test. The compass and tiller arm have been checked and are fine, the connections to the head are fine, there is no seatalk connection, but the error message still persists and the head is locked. Is there anything else I can try?See More
yesterday
Dave Carnaggio posted a discussion

Raytheon Raypilot 650

I have a Raytheon Raypilot 650 autopilot and want to add a wired or if possible a wireless remote. Would an ST600R wired remote control work with my Raypilot 650?Would a newer wireless remote work if you integrated the seatalk module?Thanks,See More
yesterday

© 2014   Created by Moderator - Raymarine, US.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service