Welcome to the Raymarine Community Forum.  This forum is intended to permit Raymarine product owners and prospective Raymarine customers to discuss Raymarine product pre-sales, installation, operation, and troubleshooting topics.  The principal goal of this forum is to afford owners to share experiences, and thereby help one another to maximize satisfaction with, and performance of their Raymarine products.  In order to avoid replication of topics, it is strongly advised that the forum be searched before entering a new topic.  Use of private messaging is discouraged as it does not permit other Raymarine Community users to gain from your experiences.  Finally, please note the tabs to RAYMARINE.COM and Raymarine’s FIND ANSWERS web pages which may be used to search Raymarine’s web site for product information, software updates, FAQs, and more.  Please adhere to the Terms of Service and enjoy the Raymarine Community Forum.

Views: 934

Replies are closed for this discussion.

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Photos

Loading…
  • Add Photos
  • View All

Latest Activity

Mitch Thurman replied to Mitch Thurman's discussion E90W Split Screen
"Hope these pictures will help explan what I was trying to tell you. Thanks Mitch"
2 hours ago
Mitch Thurman replied to Mitch Thurman's discussion E90W Split Screen
" "
2 hours ago
Jamie replied to Jamie's discussion wind vane base
"Ok, I have installed the i70 and can now calibrate the wind data, yippie I've ordered a converter kit for the smart controller... $$$ oh ya it's a boat. My e7 MFD has AIS data from a Horizon VHF, the i70 says no AIS available, any ideas on…"
4 hours ago
Jamie replied to Jamie's discussion wind vane base
"Thanks, I understand now "
4 hours ago
Jaap Zwaan replied to Jaap Zwaan's discussion 4kW Radome Raymarine
"Hi the plotter calls it a 4kW Radome E92129 0500607! Is that the model number? Thx "
11 hours ago
Rusty Gesner updated their profile
15 hours ago
Stephen Burch replied to Stephen Burch's discussion E95 NMEA 0183 Buffer
"Thanks for confirmation. I will contact Standard Horizon with this information and have them assist with the issue. Steve"
16 hours ago
Gary Boyco replied to David Knecht's discussion Wind shift indication with TackTick wind sensor
18 hours ago
Marvin Williford posted a status
"I recently bought a Ray 55 that had been factory refurbished. I can transmit but have no reception."
19 hours ago
Moderator - Raymarine, US replied to Warren Young's discussion Transducer selection problems on DSM300
"Welcome to the Raymarine Technical Forum Warren, Please note that the DSM300 has neither been designed nor tested for use with the SS264 pair and correspondingly it cannot be definitively specified whether this transducer will function with your…"
19 hours ago
Chris Castle updated their profile
20 hours ago
DaveL replied to DaveL's discussion Adding AIS650 to existing C80 system
"OK, just trying to be lazy!"
20 hours ago
jim owens replied to jim owens's discussion cp370 and tm 260 transducer
"yes and yes,  "
20 hours ago
Moderator - Raymarine, US replied to GregM's discussion a98 MFD
"You're welcome."
21 hours ago
Moderator - Raymarine, US replied to dabood's discussion A78 transducer connections
"Welcome to the Raymarine Technical Forum Dabood, Q1) Can I connect my DSM 300 to my A78? And would I have to remove (1) of the transducers I have now? Also if I remove (unplug) the side scan can I plug the DSM 300 into it? If I can what…"
21 hours ago
Todd Nunnally replied to Todd Nunnally's discussion A60 multifunction display-no gps
"Ok, thanks So where do i get the plug for the nmea0183 outlet on my a60 unit? Is there a special number for it and can I buy it at any marine electronics store?"
21 hours ago

© 2015   Created by Moderator - Raymarine, US.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service