Looking far and wide for one of these.  Any one have one availalbe or any insight into how to obtain one?  Want to continue to protect my beautiful c120.  Unfortunately, my cover blew off of the way to the dock last weekend.

Thanks

Views: 59

Reply to This

Replies to This Discussion

Welcome to the Raymarine Technical Forum Ed,

Unfortunately, sun covers for the C-Series Classic MFDs (C70, C80, C120) are no longer available.  If searching the Internet for one of these covers you may want to use the part number R08030 in your search.

Best wishes.

Reply to Discussion

RSS

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Photos

Loading…
  • Add Photos
  • View All

Latest Activity

Neal replied to Neal's discussion I70 update looses settings
"Actually, my last update this spring which included three updates to my e-7 charplotter and one update to the i70 seemed to retain the i70 pages when I restored the system through the chartplotter while using my backup settings.  The only thing…"
9 hours ago
Rick McCowan replied to David Anderson's discussion ST60+ Wind Repeater to Master
"I have power readings from each masthead sensor wire reaching the ST60 wind master display but the display still powers up as a repeater. Why does it not recognize the sensor and power up as a master?"
yesterday
Marc Southard replied to Marc Southard's discussion ST70 Autopilot and NMEA 2000
"I've connected the B&G MFD to the X10 course computer. Question is: should I use RS232 or RS422 protocol for the connection? Question 2: since the X10 connects over both N2K and NMEA0183, does it give priority to one protocol over the…"
yesterday
Tom Falck replied to Neal's discussion I70 update looses settings
"+1 on providing a mean to backup and restore i70 settings!  Or, at the very least include a warning when doing an MFD update to manually record ALL of your settings on your peripherals - the backup only backs up the MFD settings!. I have 6 i70s…"
Tuesday
Joel Richardson replied to Joseph Myerson's discussion Error message "2000" on my ST2000+ autopilot
"I have same problem. It is only one year old. Will I need to send it in for repair? Joel"
May 21
Diana Morgan replied to Clarence Harvey's discussion No Goto or Stop goto Functions on E80
" "
May 20
Dave replied to Scott Gooding's discussion EV-100 Power autopilot produces sonar interference
"I have the same problem with a recently installed ev100 and my e127. I connected rf ground to my ground bus, installed a suppression ferret to the Acu & pump power and isolated the transducer cable from the autopilot. I also updated all the…"
May 19
Stéphane updated their profile
May 12
steven philips updated their profile
May 9
David Horvath updated their profile
May 7
William Stocker updated their profile
May 7
Ken Legge updated their profile
May 4
Jim updated their profile
May 4
Gary Carr updated their profile
Apr 29
João Azevedo updated their profile
Apr 29
Gary Prisco updated their profile
Apr 20

© 2016   Created by Moderator - Raymarine, US.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service