Hi,

I have a Wheel pilot with an ST6001+ control head and have an opportunity to pick up a new X-5 course computer at a good price. Will my control head work with the X-5? Whats the difference between the ST6001+ and the ST6002+?

Views: 79

Reply to This

Replies to This Discussion

Yes, the ST6001+ will work with the X5 course computer.  The only difference is cosmetic, the ST6002+ is newer and has more rounder edges, the functionality and software levels are the same.

Reply to Discussion

RSS

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Photos

Loading…
  • Add Photos
  • View All

Latest Activity

jeff kanter replied to Dan Stover's discussion Navionics Dock-to-Dock Autorouting
"I just updated my c95 MFD to the latest software version 17 and renewed my subscription and got the updates to Navionics specifically for the dock to dock navigation. However, most routes I attempt I get the following message " Safe route…"
6 hours ago
ed replied to ed's discussion Rudder angle indicator
"Hi having trouble asking new question . After I login and try to ask new question the site says I am blocked. Can you help or advise an email address to contact. I have question on the mfd ES7 on how to append route to add additional waypoints after…"
yesterday
Richard H Wheeler replied to Lorenzo Vanni's discussion Raychart BC420 and Evermore SA-320
"Hello Lorenzo, I have the exact wiring you show in your picture on my EverMore SA320, just 5 main wires: red, black, green, blue and white.  There is also a tinted mesh ( tiny) Faraday RF suppression cable, and the best connection technique…"
yesterday
Charles Furst replied to Harold Breuninger's discussion Smartpilot x-5 clutch releasing after it is engaged
"I too have this problem with my x-5 and would ask for some clarification of the issue.  I've carefully adjusted the clutch tension so that it works just fine normally, but if there is force on the system, such as from a large course…"
Tuesday
Wim Bakker updated their profile
Monday
Jim Pugh replied to Jim Pugh's discussion ST60 Wind Instrument Only Reading on Starboard Tack
"Spring time finally arrived in Chicago and I have had the chance to perform the voltage checks you recommended. All the readings were within spec except the yellow to shield which had a reading above 5v.  Wind…"
Monday
Richard Hartley replied to Richard Hartley's discussion Seatalk NG startup problems
" "
Jun 17
TJ replied to Tim's discussion Weather Display Problems
"post your question here, on the new forum. http://forum.raymarine.com/index.php"
Jun 17
Lothar Taylor replied to Paul's discussion Raymarine E80....Update software or Upgrade and replace??
"Hello, I don't mean to hijack this thread but wish to clarify the comment about compatibility of radar systems with the E-Classic MFDs.  Is it truly possible to connect the HD radome or even the open array HD scanners to an E-Classic…"
Jun 17
Justin Brown replied to Justin Brown's discussion Help me understand the correct networking for STng & NMEA 2k sensors
"I added the fuel sensors and see them when checking devices on the a78 MFD, however I have not idea why I am not able to configure the devices. Do I need to have the motors running to properly configure the fuel meters ?"
Jun 17
Tim replied to Tim's discussion Weather Display Problems
"Ha....in what year:) "
Jun 17
TJ replied to Tim's discussion Weather Display Problems
"I will let the moderator chime in and give you the particulars"
Jun 17
Tim replied to Tim's discussion Weather Display Problems
"Certainly.   Can you provide an address and costs associated? Thanks"
Jun 17
TJ replied to Tim's discussion Weather Display Problems
"Tim, why don't you just mail the unit in to Raymarine and have it checked out?"
Jun 17
Tim replied to Tim's discussion Weather Display Problems
"I am still having this issue with Sirius marine forecasts in Lake Erie.   NOAA DOES have marine forecast products and zones for the Buffalo, N.Y. Lake Erie area but my E-120 will NOT recognize these.  I pay a subscription to Sirius…"
Jun 17
Richard Hartley replied to Richard Hartley's discussion Seatalk NG startup problems
"I received the replacement after the boat was hauled.  I installed the EV-1 this week and experienced the same problem.  All devices on the bus worked until I plugged in the EV-1. "
Jun 16

© 2016   Created by Moderator - Raymarine, US.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service