Instruments (2,173)

Discussions Replies Latest Activity

ST60+ Wind

What is the correct part number for a replacement masthead transducer for the old Autohelm ST60+ wind instrument?

Started by Tim Turner

2 Jul 2
Reply by Tim Turner

ST70 Plus Power Cable

What is the part number for a replacement ST70 Plus display E22115 power cable?

Started by Robert Dahn

2 Jun 25
Reply by Jindrich Dokonal

Where to find full manual for a TackTick mn 100-2 wind display

We seem to need to calibrate the angle in our mn 100-2 The manual that came with it gives some clue, and refers to the CD that came with it…

Started by Neil McCubbin

2 Oct 30, 2017
Reply by Jim Pra

ST60+ Tridata Not Calibrating to SOG

I am trying to calibrate my ST60+ Tridata speed display. SOG data is available. When I go through the User Calibration steps, I get to the…

Started by Steve C

4 Aug 24, 2017
Reply by COUCHSAILORS.com

Wind transducer data to Corepak 150 autopilot computer with Seatalk to Seatalk ng converter in network

When multiple Seatalk instruments are connected to i50s by a Seatalk to Seatalk ng converter, a Seatalk autopilot will usually be connected…

Started by F John Draeger

6 Jul 25, 2017
Reply by F John Draeger

i50 technical info

Gentlemen: I am planning to install speed and depth instrumentation.  The i50 Tridata unit seems to have what I'm looking for.  I have dow…

Started by David Harwood

2 Jul 22, 2017
Reply by David Harwood

p70 installation problem

I just installed a brand new autopilot system comprised of an X30 corepack, a type 2 linear drive, an i70 and a p70 controller. Initially,…

Started by David Poeltl

4 Jul 15, 2017
Reply by elvira

i60 Wind Indicator.

I have a i60 Wind Indicator.  I also have a i50 speed indicator and an e125 Multifunction Display.  The speed transducer got fouled and the…

Started by Brian Stinson

2 Jun 4, 2017
Reply by Brad Martinsen

I 60 wind instrument troubleshooting

My I 60 display, just two months old, no longer displays any wind data.  It powers up, but the pointer remains frozen straight ahead, and t…

Started by John Gilchrist

12 May 29, 2017
Reply by Steve Morgan

E7 / TackTick - I lose TackTick SOG when I enter a waypoint in E7

System working well, but I lose SOG when I enter a waypoint using the E7 cursor. Once I stop the navigation, I get SOG again. I have Racem…

Started by Paul Grady

2 May 29, 2017
Reply by Paul Grady

RSS

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Photos

  • Add Photos
  • View All

Latest Activity

Donald Evans replied to Scott A Crego's discussion NMEA0183 (R08004) for my A65
"llllll"
15 hours ago
Donald Evans replied to Scott A Crego's discussion NMEA0183 (R08004) for my A65
"Replacement NMEA cables are to be found here: http://www.gps-galore.co.uk/?product_cat=nmea-0183-cable What happened? did someone scrub the link off? There are so many people out there that can't afford to buy new plotters. Please leave it on…"
17 hours ago
Donald Evans replied to Scott A Crego's discussion NMEA0183 (R08004) for my A65
17 hours ago
James Riley updated their profile
Sep 16
Stephen Gwyn replied to John M Busciglio's discussion ST1000+ ST2000+ Autopilot PARTS needed
"I had the same problem with the ram tube spinning. I opened up the case to find circular bits of plastic at the bottom of the case. I made a bushing to fit between 4. the lead screw drive pulley and 7 the gear box support plate out some food…"
Sep 14
walt hoover replied to walt hoover's discussion autopilots
"I'm now installing the autopilot type 2 pump. When connecting into the steering system can I just tee into the three hydraulic lines or is there a different circut setup. My instruction sheet has me a bit stumped because it shows the pump…"
Sep 10
David Lane updated their profile
Aug 29
dave abrams replied to Erik Hillenmeyer's discussion NMEA GPS to DSC VHF connection
"My set up is all raymarine, S6002 autopilot and an A70 display.  how can I connect my dsc vhf to pick up the gps signal?  hopefully I can do this on the pedistile and not have to run wires back to th computer.  plas keep it simple if…"
Aug 18
Gregory S******* updated their profile
Aug 10
Folkmeister replied to Mikael H's discussion Show vessels name from AIS
"Reactivating this old thread -   My prior boat had an e7 and AIS650 which worked great, vessel names were displayed with target info.  My new boat has older e80 and e120 plotters.  We have just installed AIS, but the vast majority of…"
Aug 10
Carol Shores updated their profile
Aug 8
Jorge Chubretovich updated their profile
Aug 3
J&G Marine supply replied to Don Gulliver's discussion AIS recommissioning
"Where on the web is the procedure to reset the mmsi.  Iknow pro ais to program but how do you clear the old mmsi"
Jul 17
Richard Gard liked Tom MacAllister's discussion E80 Issues
Jul 17
Richard Gard liked Miguel Gonzalez del Rey's discussion E120 -E80
Jul 17
Richard Gard replied to Adam Hyde's discussion New C125 won't display NMEA 0183 depth data
"subscribed"
Jul 17

© 2018   Created by Moderator - Raymarine, US.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service