Autopilots (3,547)

Featured Discussions

The Raymarine Technical Community Forum is CLOSED - Announcement of New Raymarine Forum

The Raymarine Technical Community Forum is CLOSED - Announcement of New Raymarine Forum With the goal of continuing to provide Raymarine c…

Started by Moderator - Raymarine, USLatest Reply

Discussions Replies Latest Activity

Can the P70R be used on a sailboat?

Hi, I previously enjoyed having the knob feature on a ST8002 and I would've like to know if I can use a P70R with a x-10 corepack and type…

Started by Greg B

4 Jul 23
Reply by Sophocles Hadjiosif

No rudder reference displayed

ST5000 Plus Auotopilot using linear rudder reference on a pair of outboards. No rudder reference is displayed while in standby mode. Shows…

Started by P

18 Jun 28
Reply by Frank Thalhauser

C-120 Classic integration with EV-200 Sport Autopilot

Hello - - I currently am running the C-120 classic display with 125 gps, radar, and dsm300. I just purchased the EV-200 Sport with type 1 h…

Started by Chad Lemmen

12 Apr 17
Reply by Jack Eaton

ST6002 vs ST6000+

My boat is configured with a Raytheon Autohelm ST5000+ (Sterndrive & Hydraulic Autopilot). The upper helm is equipped with a Raytheon A…

Started by Andre Chenier

4 Jan 6
Reply by John T. Cox

Merc Gateway And Raymarine autopilot not compatible.

http://raymarine.ning.com/forum/topics/mercury-smartcraft-gateway-interfering-with-auto-pilot?id=6492755%3ATopic%3A221992&page=1#commen

Started by Doug Rousso

14 Apr 6, 2016
Reply by Moderator - Raymarine, US

P70R Auto Pilot Commissioning Problem

My old Raytheon ST400 auto pilot failed me on my sail from Los Angeles to Ensenada. I was able to get a car to the West Marine store in San…

Started by Robert Timothy Werth

11 Feb 23, 2016
Reply by Moderator - Raymarine, US

The Raymarine Technical Community Forum is CLOSED - Announcement of New Raymarine Forum

The Raymarine Technical Community Forum is CLOSED - Announcement of New Raymarine Forum With the goal of continuing to provide Raymarine c…

Started by Moderator - Raymarine, US

0 Feb 22, 2016

ST6002 navigation error

  Good Morning;   I have the following installed on in my trawler: Autopilot Raymarine ST 6002 S1G E12121 Smart Pilot   Hydraulic pump…

Started by Adrian Vuyk

8 Feb 18, 2016
Reply by Moderator - Raymarine, US

Replacement for Raymarine 400G AST

I have a 12 year old Raymarine 400G AST on my sail boat and it works fine.  But before I do an Atlantic crossing I would like to acquire a…

Started by Mark Pitt

5 Feb 17, 2016
Reply by Underway - Raymarine, US

Difference between S3G and S3G IPS

I have recently sold my 2008 Targa 44 with IPS. The buyer hammered me on price and didnt want the Raymarine kit (he wants Garmin since that…

Started by Andrea Lake

3 Feb 16, 2016
Reply by Underway - Raymarine, US

RSS

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Photos

Loading…
  • Add Photos
  • View All

Latest Activity

Robert Garrett liked Robert Garrett's profile
Sep 13
James Coolbaugh replied to Michael McDonald's discussion Integrating ST60+ instruments to eS78 Chartplotter via Seatalk Conversion Kit
"Greetings, Thia may be a bit late,but I'll try. I just installed the eS78 MFD with the Quantum (wireless) radar, which I want to use with my existing ST60 series instruments. With my old radar, they interfaced fine, but with the new…"
Sep 8
martin schulman replied to martin schulman's discussion nmea connector- C 80 chartplotter to VHF
"I can give you very little help here. After jerking around with the connection for months I finally decided to skip it. The Standard Horizon, which works beautifully despite the small screen is below and required leaving the helm to read.  I…"
Sep 4
Peter Stewart replied to martin schulman's discussion nmea connector- C 80 chartplotter to VHF
"I am purchasing a Standard Horizon gx2200 vhf with GPS and AIS. I currently have a C80 MFD. On the back of the mfd the NMEA IN/OUT connection is available. Using a RO8004 cable with the appropriate connection on one end can I join up the C80 at the…"
Sep 4
COUCHSAILORS.com updated their profile
Aug 24
COUCHSAILORS.com replied to Steve C's discussion ST60+ Tridata Not Calibrating to SOG
"When I press reset to accept the SOG which I am seeing it beeps but still shows 0.0 and doesn't transfer the SOG to the speed. Please advise."
Aug 24
Tom Arnold updated their profile
Aug 22
Donald Evans replied to Lorenzo Vanni's discussion Raychart BC420 and Evermore SA-320
"All I can say is try getting your position by using the white wire! I know Ariel Cheng, she is just a temp. She doesn't know how to distinguish one wire from another. I used to deal with Evermore and found their receivers to be poor, thin wires…"
Aug 21
M.Catarall replied to Lorenzo Vanni's discussion Raychart BC420 and Evermore SA-320
"You say Correct it is White wire: Rx, imput signal not data out but data in as shown on reply from Evermore"
Aug 21
Donald Evans replied to Lorenzo Vanni's discussion Raychart BC420 and Evermore SA-320
"Seems you still don't understand what Cheng is saying."
Aug 21
M.Catarall replied to Lorenzo Vanni's discussion Raychart BC420 and Evermore SA-320
"Evermore ( Mrs Ariel Cheng ) answered me Today: Hello Lorenzo, Red wire: VCC power (+12V) Green wire: Tx, Output signal White wire: Rx, imput signal Black wire: Ground Gray wire: Shield wire, signal ground Blue wire: Not used I did not think anyone…"
Aug 20
Donald Evans replied to Lorenzo Vanni's discussion Raychart BC420 and Evermore SA-320
"You're still wrong. Evermore white wire is not the NMEA data out. And don't call me stupid. Get your facts right before commenting."
Aug 20
M.Catarall replied to Lorenzo Vanni's discussion Raychart BC420 and Evermore SA-320
"The information was not wrong when posted. I suggest you look at the date of the post before adding stupid comments"
Aug 20
Donald Evans replied to Lorenzo Vanni's discussion Raychart BC420 and Evermore SA-320
"Hahahahaha, you're all totally wrong. Should have bought it from www.gps-galore.co.uk The guy's an expert on these."
Aug 20
Brian Kidwell updated their profile
Aug 18
Ricky Ladd replied to Joel Hjelseth's discussion Raymarine Dragonfly 7 malfunction
"I just installed my new Dragonfly 7 pro when I power it up the Dragonfly emblem comes up it then blinks goes to a blank screen with a blinking in the upper left hand corner then it goes back to the Raymarine emblem sometimes it goes to the accept…"
Aug 8

© 2017   Created by Moderator - Raymarine, US.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service